Vilken dag jag haft <3

Åååååh vilken underbar dag jag haft.

Jag fyllde 74 år i går och hela dagen droppade det in folk 😉

Tuuuuusen tack för alla gratulationer och hälsningar jag fick.

Det var såååå trevligt, men jag undrar verkligen hur det blir när jag fyller 75 ???????? Tiden flyger iväg tycker jag. Är ju inte länge sen jag fyllde 50…..eller???????

Jag samlade in lite pengar till Stockholms Stadsmission ( tusen tack min vänner som sponsrade detta.)

Jag fick en jääääättebukett med röda tulpaner av vår äldsta dotter med familj, Pingis grattade mig dagen innan med ett biddrag till att köpa ramar, Nette kom idag med biljetter till Mellon  som jag beställt, Denise fixade så Gunnar kunde åka och hämta brasved. Min svåger och svägerska kom förbi med en stooooor vacker linneduk, Turid min vapendragare sen gammalt kom med ledljus till ljusstaken, Inger och Hedde grattade mig med en orkidee,

så gjorde även min granne Monika. Tuuuusen tack mina vänner för allt fint jag fick.

Tulpaner

Min maskin fick vila igår och har inte sytt nåt nu på länge, men datorn har fått jobba lite med stygnsättning. Jag har ju som sagt var stygnsatt min lilla fluffis som ni såg, och har även sytt en kasse

Kasse med Nike

med henne på. Nu i kväll stygnsatte jag en bild med rosor

rosen

( ja…..rosa rosor Inger Grip )  ska sy på en väska ( en liten axelväska i blått fuskmocka) till mig själv.

Egoist javisst, men jag kan ju göra vad jag vill till mig själv, ett previlegie jag har 😉 🙂

Min kennelväska och Picassoväskan är rätt stora, men vill ha en liten finväska också.

Hör gärna av er om jag kan göra nån present eller nåt till er (tar emot beställningar på enklare saker).

Tills vi hörs och ses.

Puss och Klem

Ni vet från vem ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: