Har återigen varit lat!!!!!!

Japp, jahaaaa…..Vad ska jag säga som försvar ????? Återigen har jag varit lat och inte skrivit här på ett tag…..Förlåt,förlåt…..förlåt!

Men jag kan bara säga att min brodyrmaskin har fått jobba som vanligt…..det är en Janomme jag har, men man skulle kunna tro att det är en Volvo….den bara går och går ❤ Älskar denna maskin, så tusen tack min fina vän Anki Lind för att du tog med mig när du skulle kolla en brodyrmaskin. Jag blev riktigt frälst och fastnade i detta. Det blev en helt ofarlig drog för min del.

Jag har stygnsatt lite foton, gjort en tavla till en kompis ( hon fyllde 80 år ) Tavlan föreställer hennes 9 barnbarn,

Ingers barnbarn

sååååå roligt att göra.

Japp, vi var på fest återigen….tänk vilken månad ändå Januari är….måååånga jag känner fyller år. Grattis,jääääättegrattis alla vänner.

Jag har även lekt fram en ny stygnsättning på min Fluffrumpa Nike.

Hon är ju så tacksam för hon har såna underbara färger.

Bilden till vänster är stygnsatt i Digitizern, och den till höger i Embirds Sfumato…..Undrar vad jag gör för fel när jag stygnsätter foton i Digitizern ?????? Hjälp mig nån som kan !!!!!

Jag stygnsatte en kyrka till en kompis också, och den blev så här.

Kyrka jag stygnsatt

Även den var rolig att göra, men tog lång tid i anspråk. 6 st, olika färgfält, så det gällde att klippa ut redan färg och stygnsatta partier och ersätta dom med nytt.

Jag har även gjort en stygnsättning i korsstygn. Denna är gjord i Digitizern MBX 5.5. Tog väldigt lång tid att göra den, det föreställer ju 2 delfiner (vet inte ännu vad jag ska sy den på) Men jag tror att jag ska testa lite andra program just för korsstygn, är inte riktigt nöjd med det jag har.

Delfiner

Men som sagt var, vi var på fest. Tusen tack Inger och Kennet Hedlund för att vi fick komma och träffa era släktingar. Det var jäääättetrevligt och vi fick uuuuunderbart god smörgåstårta + en ljuvligt god tårta till kaffet.

Inger är en vän som vi har haft sen vi flyttade till Märsta för över 50 år sedan, och som jag sa i talet, så blev hon nästan min barnmorska ( när jag skulle ha Sussie).

Jag satt bredvid Carolin på kvällen ( Ingers ena barnbarn)  och vi pratade om allt och inget. Jag hade ingen aning om att hon kände Agneta Johnsen sen gammalt….jösses vilka minnen som kom fram. Det togs en selfie på Carolin och mig

Carro och jag

ni får ursäkta att jag lägger upp foto på mig igen. ( Jag gillar ju inte att stå framför kameran).

Sen av bara farten blev det foto på dom 3 musketörerna ( från vänster till höger på bilden Turid också snart 80, Inger födelsedagsbarnet och på mig.) Även det får ni stå ut med.

3 musketörerna

Men till sist säger jag som alltid…..ta hand om er där ute, njut av varandras sällskap, för vi vet så lite om framtiden.

Puss och Klem

Ni vet från vem.

En kommentar på “Har återigen varit lat!!!!!!

Add yours

  1. Hej!
    Tack så mycket för stygnsättningen på kyrkan. Min pappa som har släkten begravd där, kände direkt igen kyrkan och han tycker den blev fin. Kram min vän

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: