Åååååh ett Nytt År….Välkommen 2020 <3

Välkommen 2020, hoppas att detta året blir mycket bättre än det förgågna 2019.

Happy new year

Gunnar, jag och Nike åkte till Nynäshamn för att fira med våra goda vänner Gudrun och Margus Kiiman. Vi har firat ihop i ungefär / mer än 40 år. Traditioner som vi bara älskar att följa varje år. Blir ett ”måste!” precis som ”Grevinnan och Betjänten.”

Vi åkte komunalt från Märsta till Nynäshamn och det gick väldigt smutt. Det var riktigt bekvämt för vi kunde skratta och prata utan att Gunnar behövde koncentrera sig på trafiken. Nike var lugn hela resan, det var precis som om hon åkt buss och tåg i hela sitt liv. 😉 

Vi tittade /spelade på Bingolotto, brukar ju inte göra det. Kiimans hade köpt lotter till oss 😉 Det blev riktigt spännande kan jag säga, för Gunnar var väldigt nära att vinna en bil. Han hade typ nr 73, och det blev 71,72 och 74 😦 😦 😦 

Jag fick 4 rätt snabbt ( på miljonvinsten) men sen kom aldrig det sista numret…..spännande iaf.

Underbart god mat bjöds det på och vi blev så mätta, så efterrätten fick vänta tills idag 🙂 Nästan oförskämt att man kan bli sååååå proppmätt så godsakerna inte går ner.

Det sköts inte så mycket, men Nike är ju inte heller skottberörd. Jag rastade henne iaf vid 21.00, för jag ville inte chansa på att dom började med raketer osv när vi skulle ut.

Men naturligtvis är jag inte så bra på att komma ihåg att ta selfies och andra bilder, men jag fotade iaf min fluffrumpa när hon sitter på tåget.

Nike till Nynäs

Skönt med en hund som inte reagera på skott iaf. Tycker så synd om hundar som är rädda, dom blir ju helt blockerade.

Såg på Nyheterna att Australien hade gått ut med en vädjan att folk inte skulle smälla raketer, eftersom det brinner i nästan halva landet……men inte då…..det sköts raketer och i Sidney så hade dom världens uppvisning med fyrverkerier ändå.

Hoppas verkligen att detta förbjuds för vanliga människor att handskas med, utan att det ( om det måste finnas) handhavs av komuner på bestämd tid och plats.

Tusen tack för ALLA som inte sköt raketer.

Tusen tack familjen Kiiman för en underbar Nyårsafton och dag.

Tusen tack till alla som skänkte en slant till olika organisationer i stället för att köpa fyrverkerier.

Puss och Klem

Ni vet från vem

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: